EcoMoto 930×122

wesley lopes

VESTE ŞOC!

Veste șoc! O veste dramatică a lovit astăzi ca un trăsnet lumea fotbalului. Digisport.ro anunţă că brazilianul Wesley Lopes, fost jucător la FC Vaslui şi CSM Iaşi, ar fi decedat subit la vârsta de 35 de ani. Wesley, care ar fi legitimat acum la Uniao Agricola Barbarense, din ţara lui natală, ar fi suferit un infarct în timp ce s-ar fi aflat la un antrenament, scrie presa arabă citată de digisport.ro. Informaţia a fost preluată ulterior şi de presa din Spania.

Brazilianul a făcut cunoştinţă cu fotbalul din România în 2009, an în care a fost transferat la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronată de Adrian Porumboiu până în 2012. În ţara noastră a mai evoluat pentru CSM Iaşi. A fost cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 64 de goluri reuşite.

În cariera sa Wesley a mai jucat la Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al-Hilal, Millonarios şi Uniao Barbarense.

UPDATE: Din fericire, știrea este infirmată. Chiar fotbalistul o face pentru presa sportivă din România. „Am auzit că m-a omorât cineva! Ce glumă… Sunt mai bine şi mai sănătos ca oricând! Chiar acum sunt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă! Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit! Am primit foarte multe telefoane din România, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an!”, a declarat Wesley Lopes, citat de Fanatik.ro. (Foto: Fanatik.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90