EcoMoto 930×122

fc arges

VESTE URIAŞĂ DESPRE FC ARGEŞ

Veste uriaşă despre FC Argeş. Primarul Cornel Ionică anunță pe pagina sa de socializare că oferta Consiliului Local Piteşti de achiziţionare a brandului FC Argeş a fost acceptată de Adunarea Generală a Creditorilor.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

„Dragi piteşteni,

Am bucuria să vă anunţ că oferta noastră de cumpărare a brandului FC Argeş a fost oficial acceptată. Imediat începem demersurile de înscriere a echipei de fotbal în noul campionat cu denumirea FC Argeş. Hai, FC Argeş, echipa redată piteştenilor!”, anunță primarul.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Consiliul Local a aprobat joi alocarea sumei de 550.000 de lei, la care se adaugă TVA, pentru achiziţionarea brandului FC Argeş, iar oferta a fost înaintată vineri Adunării Generale a Creditorilor, prin administratorul judiciar al clubului în faliment FC Argeş. Sub numele de FC Argeș ar urma să joace SCM Pitești, echipa Primăriei, care a promovat în Liga a II-a de fotbal. Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90