930×122 CAPRA 5

ionica

VICEPRIMAR: „STADIONUL ESTE PREGĂTIT PENTRU STEAUA”

După cum v-am informat, până la sfârșitul campionatului Steaua Bucureşti îşi va disputa jocurile considerate pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

La un moment dat, unele voci au spus că stadionul „Nicolae Dobrin” nu ar îndeplini toate condițiile pentru a găzdui meciuri de Liga I, în sensul că ar fi nevoie de investiţii într-un sistem de turnicheţi şi într-unul de supraveghere video. Cornel Ionică, viceprimar al Pieştiului, ne declară că nu se pune problema de aşa ceva.

„Noi avem şi turnicheţi, și 16 camere video de supravegherea. Stadionul corespunde din aproape toate punctele de vedere! Este pregătit pentru Steaua… Mai trebuie doar să aducem îmbunătăţiri în ceea ce priveşte zona pentru carul de transimise TV şi pentru cabinele de transmisie. Cei de la Steaua vin zilnic la noi şi s-au declarat mulţumiţi de ceea ce au găsit aici.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

În ceea ce priveşte meciul cu Astra Giurgiu, care se va desfăşura în Pitești pe 29 noiembrie, Steaua va anunţa în timp util preţul de vânzare a biletelor şi locurile de unde acestea pot fi procurate.”, precizează viceprimarul pentru ePitești.

Același subiect este tratat și în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/sport/steaua-va-juca-in-pitesti-pana-la-finalul-campionatului/.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3