930 x122 grota rece

bustul

(VIDEO) EMOȚIONANT! BUSTUL LUI DOBRIN, ACOPERIT CU FLORI

Bustul lui Dobrin, acoperit cu flori. Nicolae Dobrin ar fi împlinit astăzi 69 de ani. Cel mai bun fotbalist român s-a născut în Pitești pe 26 august 1947.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Gica Dobrin (soția marelui dispărut), foști jucători (nu a lipsit Jean Vlădoiu!) și antrenori de glorie ai lui FC Argeș, tineri fotbaliști, oficialități (printre care prefectul de Argeș, Cristian Soare, și primarul Piteștiului, Cornel Ionică) și jurnaliști l-au omagiat azi pe inegalabilul Dobrin. Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de fostul fotbalist Gheorghiţă Geolgău.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Bustul din bronz al lui Nicolae Dobrin, bust aflat în incinta stadionului din Pitești care îi poartă numele, a fost acoperit cu flori.

Tot astăzi, personalitatea lui Dobrin este evocată la Muzeul Sportului Argesean – „Campionii”. Prezentarea îi aparține scriitorului Sevastian Tudor, fostul director al Teatrului „Alexandru Davila”, autor al unei cărți despre FC Argeș. De asemenea, Gica Dobrin va înmâna diplome de excelenţă. (Video și foto: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90