NOR CURIER 930X122

cros

VITEZĂ ȘI REZISTENȚĂ LA CROSUL DE LA FLORICA

Consiliul Județean Argeș, în parteneriat cu Centrul de Cultură ”Brătianu”, vă invită la prima ediție a competiției sportive „Crosul de la Florica”.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Parte a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, crosul va avea trei probe: viteză 50 de metri, rezistență 600 de metri și aruncarea mingii de oină. La competiție vor participa elevi din școlile gimnaziale din Ștefănești, Călinești, Topoloveni și Pitești. Juriul va fi alcătuit din profesorii Mirela Catrina, de la Școala Gimnazială “Vintilă Brătianu”, și Nicolae Matea, de la Școala Gimnazială “Constantin Brâncoveanu”, ambele din Ștefănești. Câștigătorii vor primii diplome și medalii. Crosul se va desfășura pe stadionul din orașul Ștefănești, pe 28 august, cu începere de la ora 8:30.

Pentru înscrieri și informații suplimentare cei interesați trebuie să i se adreseze referentului Răzvan Grigore, de la Centrul de Cultură „Brătianu” din Ștefănești (Argeș), la numerele de telefon fix 0248.266.703, fax 0248.266.551 și mobil 0768.076.141 sau la adresa de e-mail culturaccb@yahoo.com@yahoo.com. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90