SMART KIDS 930X122

cs dacia

WEEKEND DE FOC PENTRU SPORTIVII DIN MIOVENI

Weekend de foc pentru sportivii din Mioveni. Sportivii secţiior de nataţie, volei şi handbal ale CS Dacia Mioveni 2012 vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la competiţii importante.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Astfel, 10 înotători pregătiţi de profesorul Viorel Ciobanu vor lua parte în perioada 25-27 noiembrie 2016 la Campionatul Naţional de Poliatlon de la Bacău. Raisa Nae, Adrian Nae, Delia Safcencu, Alecia Gubavu, Iulian Prall, Ioana Teianu, Giuliano Tinicoca, Robert Buţoi, Alexandru Oncioiu şi Mario Ţuică vor reprezenta Mioveniul la această competiţie.

Duminică, 27 noiembrie, echipa de volei-cadete a CS Dacia Mioveni 2012 va juca în deplasare cu LPS Piteşti. Partida se va desfăşura de la ora 11 în sala de sport a Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima”. Sportivele antrenate de Valeriu Fianu se află pe poziţia a treia în Grupa E, grupă în care adversare îi sunt CS Muscel Câmpulung Muscel, CNNT Craiova, CET CNMB Râmnicu Valcea, LPS Slatina şi LPS Viitorul Piteşti.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

De asemenea, handbalistele pregătite de Silvia Purice vor participa la Turneul I de Sală (în seria E) organizat în Râmnicu Valcea. Echipa din Mioveni va susţine 3 meciuri: cu CSS Corabia (pe 25.11.2016 – ora 16), cu HCM Torok Râmnicu Vâlcea (pe 26.11.2016 – ora 10) şi cu LPS Slatina (pe 27.11.2016 – ora 10). Meciurile se vor disputa în sala de sport a Grupului Şcolar Energetic Râmnicu Vâlcea.

Tot duminică, echipa de handbal-junioare a CS Dacia Mioveni, pregătită de Lucian Ghiulai şi Claudia Iancu, va juca în cadrul etapei a IX-a din Campionatul Naţional, Divizia A, în deplasare, cu CSM Slatina. Partida va începe la ora 11 şi se va desfăşura în Sala Sporturilor din Slatina.

Conducerea clubului le urează mult succes la aceste competiţii.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90