Donaris 930 x 122

fc arges

ZIUA MULT AȘTEPTATĂ ÎN PITEȘTI

Ziua mult așteptată în Pitești. Astăzi, 22 iunie 2017, de la ora 16:30, se va desfășura o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local Piteşti, care va avea pe ordinea de zi un proiect de hotărâre deosebit de important pentru sportul argeşean.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Consiliul Local se va întruni în plen pentru a transfera brandul FC Argeş, recent cumpărat, către SCM Piteşti, echipa de fotbal a municipalităţii care a promovat în Liga a II-a. Practic, după adoptarea Hotărârii, SCM Pitești va deveni FC Argeş.

După cum v-am informat, Adunarea Generală a Creditorilor a acceptat oferta făcută săptămâna trecută de Consiliul Local Pitești pentru cumpărarea brandului FC Argeş, respectiv suma de 550.000 de lei plus TVA.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Clubul FC Argeş a intrat în faliment la scurt timp după scandalul „Mită pentru arbitri”, în care a fost implicat fostul patron Cornel Penescu, brandul ajungând în mâinile unui administrator judiciar. De-a lungul timpului, pentru vânzarea brandului au fost organizate peste 40 de licitații, dar abia zilele trecute s-a ajuns la un acord.

Detalii despre renașterea lui FC Argeș, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3