New Profesional Consult 930 x 122

alexandru neacșu

UPDATE: A MURIT FIUL CONSILIERULUI LOCAL MARIEAN NEACȘU

(UPDATE ORA 13): „Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator cu asistolie într-un apartament din municipiul Pitești, de pe bulevardul Republicii.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit de urgență și i-a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns pozitiv, ulterior declarându-se decesul”, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Intervenția echipajului SMURD a început în jurul orei 19:20 (aseară), potrivit sursei citate. 

Alexandru Neacșu, fiul consilierului local Mariean Neacșu, a murit aseară, la vârsta de 37 de ani. Decesul a survenit în urma unui infarct.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

„În urma unui stop cardio-respirator, în ziua de 11.02.2020, ora 20:25, a încetat din viață, la vârsta de 37 de ani, fiul meu drag și iubit, Alexandru. Te-am iubit enorm, dragul meu copil, pentru sufletul tău bun, curat și cinstit. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, transmite Mariean Neacșu.

De profesie inginer și fost director la Arpechim, Mariean Neacșu este consilier municipal PSD în Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90