930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT CU 3 MAȘINI. IMPACT ÎN INTERSECȚIE

Accident cu 3 mașini. Impact în intersecție. Un accident de circulație s-a produs ieri, în jurul orei 11:15, în intersecția bulevardului Republicii cu strada Maternității din Pitești.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Aflat la volanul unui autoturism BMW X3 și conducând dinspre bulevardul Petrochimiștilor către strada Negru Vodă, un piteștean în vârstă de 70 de ani nu ar fi respectat semnificația culorii roșu a semaforului.

Mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism, un Volkswagen Golf, condus de un alt piteștean, de 26 de ani. În urma impactului, mașina Volkswagen a fost proiectată într-un autoturism Nissan Qashqai, condus de o femeie, de 36 de ani, tot din Pitești.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Cele două autoturisme se deplasau dinspre bulevardul I.C. Brătianu către strada Smeurei.

O fetiță de doi ani, din Pitești, aflată în autoturismul Nissan, a fost rănită. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, fetița avea traumatism cranio-facial, hematom și contuzie la obrazul drept. Șoferii implicați în accident nu băuseră și purtau centura de siguranță. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3