NOR CURIER 930X122

accidente

ACCIDENT DE MOTOCICLETĂ ÎN PITEȘTI

Două accidente rutiere cu motocicliști au avut loc duminică pe drumurile din Argeș.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Primul dintre ele s-a produs în Pitești, pe strada „Basarabiei”. Un piteștean în vârstă de 22 de ani, în timp ce mergea cu motocicleta din direcția Craiovei către Prundu, nu a păstrat o distanță suficientă față de un autovehicul. A pierdut controlul ghidoanelor și a căzut pe carosabil. Motociclistul imprudent s-a ales doar cu răni ușoare.

Al doilea accident a avut loc pe drumul județean 732, pe raza comunei Bălilești. Un alt motociclist, de 25 de ani, din localitate, care se deplasa dinspre Pitești către Bălilești, a fost nevoit să evite impactul cu un autoturism. Șoferul acestuia, un câmpulungean de 32 de ani, se angajase neregulamentar în depășirea unei alte mașini. Motociclistul a pierdut controlul asupra ghidoanelor, a evitat impactul, dar a ieșit în afara părții carosabile. Din fericire, potrivit Poliției Rutiere Argeș, și de această dată accidentul s-a soldat doar că rănirea ușoară a motociclistului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3