SMART KIDS 930X122

accident

ACCIDENT – FEMEI RĂNITE

Accident – femei rănite.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE: În accident a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Nu a fost nevoie de intervenția Descarcerării. 3 femei care se aflau în mașină au fost rănite, dar nu grav. Una dintre ele (în vârstă de 43 de ani, din comuna Priboieni) avea traumatism cranio-cerebral și dureri la umărul stâng și la piciorul stâng. O alta (de 37 de ani, din orașul Topoloveni) prezenta leziuni ceva mai ușoare, iar o a treia (șoferița, în vârstă de 30 de ani, din Priboieni) a suferit un atac de panică. Au fost transportate la spital. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. 

Un accident rutier s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe raza comunei argeșene Călinești (satul Glodu), pe drumul județean 704B. Conform primelor informații, o persoană ar fi încarcerată. Vom reveni cu detalii. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90