EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT. FEMEI RĂNITE

UPDATE: Vinovat de producerea accidentului este șoferul unei autoutilitare. A virat la stânga, pe drumul către Curtea de Argeș, fără să se asigure, autoutilitara lovind autoturismul Opel Zafira, care se afla într-o depășire regulamentară, circulând dinspre Câmpulung spre Pitești. 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Două femei din autoturism (una din Câmpulung, în vârstă de 58 de ani, și cealaltă din comuna Mihăești, de 38 de ani, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș) au fost rănite și au rămas blocate în mașină. Odată descarcerate din autoturism, femeile (prima – cu o mână ruptă, cealaltă – cu capul spart) au fost transportate cu ambulanțele la spital. Conducătorul Opel-ului (de 49 de ani, din orașul argeșean Costești) nu a fost rănit.

Șoferul vinovat (de 35 de ani, din orașul Potcoava – județul Olt) a fost depistat cu o alcoolemie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii rutieri i-au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Accident. Femei rănite. Un accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 5:30, în Câmpulung Muscel, în intersecția cu DN 73C. În accident a fost grav avariat un autoturism Opel Zafira și sunt persoane rănite. La fața locului se află un echipaj de Poliție Rutieră. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3