New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT. IMPACT VIOLENT. CAMIOANE RĂSTURNATE

Accident. Impact violent. Camioane răsturnate. Pentru a se asigura fluidizarea traficului, circulația rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești a fost deviată de la km 44, cu revenire pe autostradă la km 30.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Motivul este un accident care s-a produs la km 37+500 de metri, în zona localității giurgiuvene Bolintin. În accident au fost implicate două autocamioane (unul încărcat cu nisip, iar altul cu deșeuri menajere). Ca urmare a impactului, autovehiculele s-au răsturnat pe carosabil. Potrivit primelor informații, nu sunt victime.

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 14:15 circulația pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești s-a reluat în condiții normale.(Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3