EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT: IMPACT VIOLENT. PITEȘTENI RĂNIȚI

Accident: Impact violent. Piteșteni răniți. Un piteștean în vârstă de 19 ani a fost grav rănit într-un accident de circulație.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Accidentul s-a produs azi noapte, în jurul orei 3, pe DN 7C la km 12+400, pe raza comunei argeșene Merișani.

Aflat la volanul unui autoturism Ford Fiesta, conducând dinspre Curtea de Argeș către Pitești, tânărul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă ușoară la dreapta.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Mașina a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism BMW, condus, potrivit Poliției Argeș, de un bucureștean de 20 de ani.

În urma impactului, autoturismul Ford a luat foc și a ars în întregime.

Șoferul vinovat a suferit răni grave. Au mai fost răniți doi pasageri din Ford (conform Poliției Argeș, în vârstă de 23 și, respectiv, 24 de ani, și ei din Pitești). Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, cei trei au fost transportați la spital cu ambulanțe SMURD și de la Serviciul Județean de specialitate. O a patra persoană, un tânăr de 24 de ani, informează ISU, a refuzat să fie dus la spital.

Cauza accidentului ar fi fost viteza excesivă. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90