930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT ÎN PITEȘTI. FEMEI RĂNITE

UPDATE: Cele două femei traversau strada regulamentar. Ambele sunt din Pitești, în vârstă de 55 (intubată) și, respectiv, 53 de ani (fractură de bazin și la piciorul stâng).

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Pe numele șoferul vinovat, și el din Pitești, de 34 de ani, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Acum: Accident în Pitești. Femei rănite. În urmă cu puțin timp, două femei au fost accidentate de un autoturism Renault Clio în zona benzinăriei OMW Petrom de la Podul Viilor. Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi produs pe o trecere de pietoni. La fața locului au intervenit echipaje cu două ambulanțe SMURD: una de terapie intensivă mobilă și o alta de prim ajutor.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Una dintre victime a fost intubată și respiră artificial. Cealaltă a suferit traumatisme. Ambele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv – Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90