SMART KIDS 930X122

accident

ACUM: ACCIDENT. SPULBERATĂ DE TREN

UPDATE: Accidentul nu s-a soldat cu victime. Circulația feroviară este blocată până la ridicarea TIR-ului și a remorcii spulberată de tren. Locomotiva trenului, tren cu două vagoane, a suferit o defecțiune în urma impactului.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

De vină este șoferul TIR-ului (Constantin Marius C., din localitatea Spineni – județul Olt), care ar fi ignorat semnalele care indicau venirea trenului. Șoferul a fost sancționat de polițiștii rutieri sosiți la fața locului cu 2.900 de lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării acestuia pentru 90 de zile.

Acum: Accident. Spulberată de tren.

Citiți și: Accident cu victimă! Impact între un scuter și un autoturism

Un accident feroviar s-a produs în urmă cu doar câteva minute în Costești – județul Argeș, la o trecere la nivel cu calea ferată din cartierul Zorile. Un tren personal (R9472 Slatina – Pitești) a intrat în remorca unui autotren (TIR). Remorca este încărcată cu circa 3 tone de carbon de calciu. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3