Donaris 930 x 122

averse

ACUM: COD GALBEN DE FURTUNĂ ÎN ARGEȘ

UPDATE: Sub cod galben de furtună (până la ora 17:15) au intrat și orașul Costești și comunele Albota, Băbana, Bradu, Buzoești, Ciomăgești, Cocu, Cuca, Lunca Corbului, Moșoaia, Oarja, Poiana Lacului, Săpata, Stolnici, Suseni, Uda și Vedea. 

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni și averse care vor cumula 25…30 l/mp, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Acum: Cod galben de furtună în Argeș. Câteva localități din județul Argeș se află la această oră sub cod galben nowcasting de furtună.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, este vorba de municipiul Câmpulung Muscel și de comunele Boteni, Boțești, Cetățeni, Hârtiești, Mioarele, Poienarii de Muscel, Stoenești și Valea Mare Pravăț.

Meteorologii informează că între orele 14 și 15 în aceste localități se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni și averse care vor cumula 20…25 l/mp. (Foto: Arhivă – descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90