Donaris 930 x 122

Arges

ACUM: INCIDENT GRAV ÎN MĂRĂCINENI

Echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență intervin la această oră în comuna argeșeană Mărăcineni. Pompierii încearcă să scoată la suprafață un bărbat căzut într-un bazin industrial de apă gol, adânc de circa șapte metri. Incidentul a avut loc la o firmă din localitate.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Bărbatul a fost scos. El a suferit o contuzie la coloana lombară, fiind transportat, conștient, cu o ambulanță la spital. Victima, Toma Sotir, în vârstă de 50 de ani, lucrează ca șofer la societatea Water Control SRL din București, firmă care se ocupă de întreținerea acestui bazin, bazin aflat în proprietatea societății Efes Export SRL din Mărăcineni. Bazinul era folosit ca rezervor de apă în caz de incendiu.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

La fața locului au fost și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș. Autoritățile anchetează cazul și vor stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90