Donaris 930 x 122

autostrada

ACUM, PE AUTOSTRADĂ

Acum, pe autostradă. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că din cauza ceții dense pe mai multe artere importante se circulă îngreunat.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Fenomenul este prezent pe autostrăzile A1 București – Pitești (vizibilitate redusă la sub 100 de metri pe tronsonul kilometric 49 – 73), A2 București – Constanța (vizibilitate redusă la sub 100 de metri pe toată lungimea autostrăzii) și A3 București – Ploiești (vizibilitate redusă, pe alocuri, la sub 50 de metri pe tronsonul kilometric 14 – 31, pe raza județului Ilfov).

„Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (împreună cu cele de ceaţă, dacă vizibilitatea scade semnificativ).”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90