930 x122 grota rece

evaziune

ACUM: PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN ARGEȘ

Percheziții de amploare în Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

La această oră poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş fac 28 de percheziţii în București și în 7 judeţe, la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Perchezițiile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Cele 7 județe sunt Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamț, Iași, Dâmbovița și Mehedinți.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

La percheziții participă și polițiști din Vâlcea, Gorj, Neamț, Dâmbovița, Mehedinți și Iași.

Acţiunea are loc în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2014 – august 2015, administratorul unei societăţi comerciale din orașul argeșean Ştefăneşti (Electrical Business Center SRL) ar fi evidenţiat în actele contabile achiziții fictive de mărfuri de la societăți comerciale de tip fantomă, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Conform sursei citate, prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridică la 1.025.000 de lei.

16 persoane vor fi duse la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3