New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACUM: TAXIMETRU RĂSTURNAT

UPDATE: Taximetristul nu ar fi acordat prioritate de trecere la ieșirea de pe un drum lateral. Autoturismul taxi (Dacia) a intrat în coliziune cu un alt autoturism, Opel Corsa, care circula regulamentar dinspre Pitești. În urma impactului, taximetrul s-a răsturnat.

Citiți și: Accident în Argeș: un șofer de 81 de ani a „zburat” de pe șosea

Șoferul de pe taximetru (în vârstă de 28 de ani, din Pitești), de la firma piteșteană Taxi Valentin, a scăpat teafăr și nevătămat. Femeia aflată la volanul autoturismului Opel (de 26 de ani, din Bradu) a fost rănită ușor, iar un pasager din mașină, o fetiță în vârstă de 5 ani (tot din Bradu, fiica șoferiței), a făcut atac de panică. Mama și fiica au fost transportate la spital.

Alte două persoane au suferit răni ușoare, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Nu a fost nevoie de transportarea lor la spital.

Citiți și: Accident în Argeș, pe un drum foarte circulat!

Acum: Taximetru răsturnat. Un autoturism taxi s-a răsturnat în urmă cu puțin timp. Accidentul a avut loc pe raza comunei Bradu, în satul Geamăna, pe drumul județean 659. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3