EcoMoto 930×122

autostrada

ACUM: TRAFIC DEVIAT. DRUMURI ÎNCHISE

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 8 circulația pe A1 București – Pitești a fost reluată. 

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Acum: Trafic deviat. Drumuri închise. Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti este deviat la această oră de la kilometrul 106 (în județul Argeș, pe sensul de mers către Piteşti) pe DN 65, prin Piteşti.

Măsura a fost luată de autorități din cauza poleiului și ca urmare a unor tamponări în lanț produse din pricina acestuia și a vitezei neadaptate pe tronsonul cuprins între kilometrii 106 și 120 și în care au fost implicate mai multe autoturisme (circa 20). O persoană a fost rănită, dar nu grav, fiind transportată la spital cu o ambulanță.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

„Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să reducă viteza şi să nu bruscheze comenzile.”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunță că acum din cauza zăpezii şi a viscolului circulația auto este întreruptă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

-DN 26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui

-DN 24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN 26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui

-DN 24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui

-DN 24B Albiţa – Huşi, în judeţul Vaslui

-DN 2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui

-DN 15D Piatra Neamţ – Roman, în județul Roman

-DN 11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani, ca urmare a ninsorii viscolite.

În judeţul Vâlcea traficul rutier se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea la kilometrul 229+900 de metri, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. (Foto: Arhivă, descriptiv)  

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90