930X122 MAIA

prundu

ACUM: URGENȚĂ ÎN PRUNDU. A CĂZUT DE LA ETAJ

UPDATE: Stabil hemodinamic, bărbatul a fost preluat de ambulanța SMURD și transportat la spital. Este muncitor la o firmă de construcții și făcea lucrări de termoizolare a pereților exteriori în momentul producerii accidentului de muncă. 

Citiți și: Ce spune Poliția despre administratorul de 30 de ani rănit grav

Acum: Urgență în Prundu. A căzut de la etaj.

În urmă cu puține minute, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu autoscară și un echipaj cu ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă au fost trimise la un incident produs la un bloc din cartierul piteștean Prundu, în zona Romaria.

Citiți și: Urgență majoră! Oameni în stare gravă: Intoxicați în propria gospodărie

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a căzut de pe o schelă de lucru, de la etajul 5 la etajul 2. Bărbatul a fost găsit de pompieri în plasa de protecție a schelei, conștient. Echipajul SMURD îi acordă primul ajutor, urmând să fie transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații și tratament medical. Deocamdată, încă nu se știe cât de grav este rănit.

Autoritățile vor stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul. 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90