930×122 CAPRA 5

permise de conducere

AFACERE LA DOMICILIU. CE PRIMEȘTI ACASĂ DE LA POȘTĂ

Afacere la domiciliu. Ce primești acasă de la Poștă. Poșta Română va asigura în următorii patru ani livrarea la domiciliu a permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare auto. Compania a câștigat licitația organizată în acest sens.

Citiți și: Pensiile, schimbare semnificativă în luna mai! Anunțul făcut azi de oficialități

Livrarea documentelor respective va fi făcută în întreaga țară. Beneficiarii vor primi actele acasă prin serviciul PrioriPost al Poștei.

Persoanele fizice vor intra în posesia permisului de conducere sau a certificatului de înmatriculare livrate de Poștă prezentând actul de identitate. În cazul persoanelor juridice, predarea i se va face doar persoanei împuternicite.

Citiți și: Pensiile românilor sunt în pericol! Acțiune fără precedent

Potrivit contractului, Poșta Română trebuie să livreze cel puțin 600.000 de plicuri cu astfel de documente și cel mult 6.000.000.

Poșta Română a mai derulat contracte identice și în anii trecuți.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3