930×122 CAPRA 5

afaceri

AFACERI LA COLEGIUL „BRĂTIANU” (VIDEO)

Elevi ai Colegiului Național “I.C. Brătianu” din Pitești au derulat astăzi, în cadrul săptămânii „Școala altfel”, o activitate de educație antreprenorială.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

http://youtube.com/watch?v=fvir2FFvnwc&feature=youtu.be

Acțiunea a fost promovată în premieră în urmă cu 10 ani, fiind ideea cadrelor didactice Gigi Asandei și Andreea Mogoș. Elevii sunt împărțiți în mai multe grupuri, iar fiecare grup trebuie să gândească o idee de afaceri. O afacere pe care să și-o gestioneze de la producție, până la promovare și comercializare. Inițial activitatea era desfășurată de elevi din clasa a X-a cu ocazia Zilelor liceului. Odată cu introducerea programului „Școala altfel”, la ea participă elevi din clasa a XI-a.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Domeniile de afaceri alese în acest an au fost produse handmade, produse de patiserie (dulciuri) și de agrement (paintball). Majoritatea elevilor s-au axat pe dulciuri, preparate acasă și vândute altor elevi și profesorilor. Activitatea, desfășurată pe holurile de la parterul Colegiului, în zona cancelariei, a fost o reușită, elevii îmbinând utilul cu plăcutul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90