930 x122 grota rece

alcool

ALBOTA: ȘOFER BEAT LA VOLAN

Albota: Șofer beat la volan. În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră din județ au dat peste 360 de amenzi, însumând mai bine de 105.000 de lei.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

De asemenea, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 32 de permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au întocmit și dosare penale în ultimele 48 de ore. De exemplu, cu dosar penal s-a ales un șofer din orașul Costești.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Șoferul a fost oprit aseară în trafic pe DN 65 Pitești-Slatina de către polițiștii din comuna Albota. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Județene, era băut. I-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul: 1,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform legii, acest tip de infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90