930×122 CAPRA 5

alego

ALEGE ÎNȚELEPT! 5 SFATURI PENTRU ȘEMINEUL PERFECT

5 sfaturi pentru șemineul perfect. Atunci când ești în căutarea șemineului perfect (pentru tine și familia ta), e bine să începi această căutare pregătit: să știi dinainte la ce ar trebui să te uiți când vei alege din mulțimea de modele de șeminee prezente astăzi pe piață și să ai în minte o listă de întrebări.

Citiți și: BIO ȘEMINEU PENTRU UN LIVING MODERN

Dar cel mai important lucru e să ceri sfaturile de care ai nevoie oamenilor specializați, care se ocupă exclusiv cu producerea de șeminee, pentru că ei sunt cei care pot face cele mai bune recomandări și cele mai bune lucrări, de o calitate superioară. Mai jos avem 5 sfaturi de care trebuie să ții cont:

1.Șemineul trebuie să fie proiectat corect

Citiți și: PEFOC.RO: SECRETUL UNUI ȘEMINEU DE-O VIAȚĂ

Pentru ca un semineu să fie perfect funcțional, proiectarea și instalarea lui trebuie făcute încă de la început în așa fel încât să i se poată asigura tirajul necesar și a i se construi traseul de evacuare a fumului. Poziționarea șemineului în cameră este și ea foarte importantă, pentru că va influența în mod decisiv instalarea mobilierului și alegerea stilului decorativ.

2.Șemineul trebuie să fie făcut din materiale corespunzătoare, cu toate elementele necesare

Materialele folosite în construirea șemineelor trebuie să fie potrivite, pentru că ele vor forma un sistem care operează cu temperaturi extreme. Trebuie să reziste nu doar în condiții standard, ci și în situații extraordinare. Pe lângă riscul de siguranță, contează și dacă se vor uza în timp sau nu.

Un focar semineu trebuie să fie racordat la aer proaspăt pentru a nu consuma oxigenul din încăperea în care este poziționat, hota de convecție a şemineului să fie construită din material termoizolant performant, racordarea focarului la coşul de fum să se realizeze cu elemente din materiale dedicate şi coliere termorezistente, iar grilele pentru evacuarea aerului cald, precum şi cele de admisie a aerului rece în hota de convecție să fie corespunzatoare puterii calorice a focarului. Aceste elemente sunt necesare pentru funcționarea sigură şi corectă a şemineului.

3.Designul trebuie să fie pe placul tău, pentru că tu ești clientul

Este foarte important ca șemineul să ofere un design care să fie în asentimentul tău. Finalizarea designului se realizează pas cu pas şi etapă cu etapă împreună cu tine, în aşa fel încăt acesta să reflecte cât mai fidel dorința ta.

4.Să includă elementele de siguranță

Detectorul de monoxid de carbon, precum şi setul de admisie aer proaspăt pentru focar sunt elementele de siguranță destinate pentru a oferi o funcționare sigură a şemineului din toate punctele de vedere.

5.Șemineul se realizează de către un expert în domeniu

Faptul că apelezi la experți în domeniu îți poate oferi liniştea şi siguranța că proiectul este pe mâini bune, iar tu și familia ta veți fi în siguranță. Nici locuința ta nu va avea de suferit dacă alegi să ții cont de sfaturile lor.

Acum că știi după ce trebuie să te ghidezi dacă vrei ca șemineul ales de tine să respecte calitatea, trebuie să mai știi că astfel de șeminee se găsesc în magazinele de specialitate. Alego este un astfel de magazin, care face parte din grupul Pefoc.ro, marele magazin specializat în șeminee și locul de unde poți cumpăra orice semineu centrala sau coșuri de fum de calitate superioară, șeminee pe gaz sau cu bioetanol.

Alego reprezintă garanția că faci alegeri înțelepte!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3