Donaris 930 x 122

meteorologie

ALERTĂ DE VREME SEVERĂ PENTRU URMĂTOARELE 2 ZILE

Alertă de vreme severă pentru următoarele 2 zile. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis cu puțin timp în urmă o nouă informare, valabilă de astăzi, de la ora 12, și până marți, 8 octombrie 2019, la ora 10.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp menționat vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor.

La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare. În zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Notă: Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie). 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA