ALERTĂ METEO. CE NE AȘTEAPTĂ LA NOAPTE | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

ALERTĂ METEO. CE NE AȘTEAPTĂ LA NOAPTE

Alertă meteo. Ce ne așteaptă la noapte. Vremea rămâne deosebit de rece pentru această perioadă a anului. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi noi atenționări.

Citiți și: VESTE AȘTEPTATĂ DE ARGEȘENI. METEOROLOGII ANUNȚĂ

COD GALBEN – 21 APRILIE, PÂNĂ LA ORA 14

Fenomene vizate: intensificări ale vântului, ninsori şi strat de zăpadă. Codul vizează și extremitatea nordică a județului Argeș.

Citiți și: ACUM: FURTUNI ÎN ARGEȘ. LOCALITĂȚILE VIZATE

Vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice, acolo unde viteza la rafală va atinge 55…65 km/h, și la munte, cu peste 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

În Moldova și în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă, iar în nord-estul Munteniei şi în nordul Dobrogei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de precipitații de 15…20 l/mp.

ATENȚIONARE METEO – 21 APRILIE, ORA 9 – 22 APRILIE, ORA 9

Fenomene vizate: brumă și îngheț la sol și vreme deosebit de rece. Sunt afectate toate regiunile, inclusiv întreg județul Argeș.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile. În noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative și se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării și, local, îngheţ la sol.

New Profesional Consult-555×222
Jupiter 570×90