Donaris 930 x 122

disconfort termic

ALERTĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ. ESTE VIZATĂ ÎNTREAGA ȚARĂ

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineață o informare valabilă pentru întreaga țară prin care anunță disconfort termic în zilele de 21, 22 și 23 august 2019.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

În intervalul de timp menționat, disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în zonele de câmpie, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi.

Pe parcursul zilei de miercuri (21 august) local în vestul, nord-vestul, sudul și sud-estul țării, iar joi (22 august) și vineri (23 august) cu precădere în sud se vor înregistra temperaturi maxime care vor atinge frecvent 35 de grade, iar izolat în jurul a 37 de grade, în special în Lunca Dunării.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

NOTĂ: Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat și pe parcursul zilelor de sâmbătă (24 august) și duminică (25 august).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90