930 x122 grota rece

colegiul bratianu

ALO, PRIMĂRIA? PĂRINȚII ELEVILOR CER SEMAFORIZAREA „ZEBREI” DE LA „BRĂTIANU”!

Comitetul de părinți de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești a adresat Primăriei un memoriu în care cere semaforizarea trecerii de pietoni din fața instituției, de pe strada „Armand Călinescu”. Informația ne-o furnizează Ștefan Ropcea, profesor de fizică la prestigioasa unitate de învățământ preuniversitar. Potrivit sursei citate, memoriul are 1.200 de semnături.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Ropcea este revoltat că demersurile similare de până acum nu au dat rezultat. Profesorul spune că Primăria refuză să semaforizeze trecerea de pietoni, invocând, precizează el, că investiția ar fi prea scumpă și că ar obstrucționa traficul auto. „Consilierii Primăriei greșesc, deoarece semafoarele pot fi temporizate și traficul poate deveni chiar mai fluent. Dacă domnii consilieri dau întâietate costului investiției, iar nu vieții copiilor, eu le dau nota 2. (…) Comitetul de părinți al liceului a înaintat Primăriei recent un memoriu care conține 1.200 de semnături pentru semaforizarea  trecerii. Cred că elevii și părinții lor, însumând  3.500 de oameni, gândesc mai limpede, mai corect decât distinșii consilieri.”, declară profesorul Ștefan Ropcea.

Din cauza unor accidente rutiere care au avut loc de-a lungul timpului pe această trecere de pietoni Colegiul a solicitat măcar montarea unui limitator de viteză. Amintim că pe 12 februarie anul acesta pe trecerea de pietoni din fața Colegiului Național „I.C. Brătianu” s-a produs un accident rutier. Un șofer neatent a lovit trei angajați ai instituției de învățământ, care traversau regulamentar pe „zebră”. Din fericire, cei trei au scăpat cu leziuni minore.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90