New Profesional Consult 930 x 122

anaf

ANAF LA PISCINĂ! ȘTRANDURI AMENDATE

ANAF la piscină! Recent, timp de două zile, ANAF, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală, a făcut controale la societăţi care au în proprietate, în administrare sau în gestiune bazine de înot, piscine, ştranduri sau spaţii similare de agrement.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Informația ne-o furnizează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Principalul obiectiv a constat în verificarea dotării cu aparate de marcat electronice fiscale şi a modului de folosire a acestora și a fiscalizării sumelor încasate din vânzarea de bunuri şi/sau din prestarea de servicii.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Au fost verificate peste 140 de astfel de unități. Amenzile și confiscările de venituri ilicite și bunuri s-au ridicat la aproape 758.000 de lei.

De asemenea, la două unități a fost suspendată activitatea pentru lipsa aparatului de marcat electronic fiscal și, respectiv, pentru neplata unor impozite și taxe către bugetul de stat.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice nu precizează la care piscine și ștranduri din județul Argeș au descins inspectorii antifraudă fiscală.

Amintim că, zilele trecute, prin aceeași Direcție Generală Antifraudă Fiscală, ANAF a făcut controale și la societăţi care au spaţii cu destinaţie principală de organizare de evenimente (nunţi, botezuri, simpozioane, evenimente corporate etc.). Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3