NOR CURIER 930X122

anaf

ANAF RUPE GURA TÂRGULUI ÎN ARGEȘ

ANAF rupe gura târgului în Argeș. Spaţiul Privat Virtual (SPV) se bucură de succes în Argeș, având înregistrați în județ peste 19.700 de utilizatori, înrolați în aplicaţie de la lansarea acesteia, în anul 2014, și până în prezent.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Potrivit ANAF, Spaţiul Privat Virtual este uşor de accesat, gratuit şi disponibil 24 de ore din 24 atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică.

SPV permite obţinerea informaţiilor cu privire la situaţia fiscală, depunerea electronică a declaraţiilor fiscale şi primirea electronică a documentelor şi a actelor administrativ fiscale.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Documentele comunicate prin Spaţiul Privat Virtual au aceeaşi putere juridică precum cele comunicate prin poştă sau la ghişeu.

Totodată, în sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş din Pitești (foto) şi în sediile serviciilor fiscale teritoriale stau la dispoziţia contribuabililor calculatoare în sistem self service, în vederea accesării serviciilor oferite de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. La cerere, contribuabilii pot fi îndrumaţi direct de către inspectorii fiscali pentru îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90