930×122 CAPRA 5

mecanic auto

ANGAJAT AL UNEI ȘCOLI DE ȘOFERI DIN PITEȘTI, REȚINUT DE POLIȚIE

În seara zilei de vineri, 2 august 2019, polițiștii Secției 4 din Pitești au oprit în trafic pe DN 65B (drum care face legătura între autostrada A1 București – Pitești și DN 65 Pitești – Slatina) un autoturism cu însemne ale unei școli de șoferi.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

La control, polițiștii au constatat că bărbatul de la volan nu are permis de conducere. Dar cum a ajuns să conducă mașina unei școli de șoferi?

Bărbatul ar lucra ca mecanic auto la respectiva școală de șoferi, școală din Pitești. S-ar fi urcat la volanul autoturismului, autoturism care era lăsat la reparații, și ar fi plecat la… cumpărături.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

După administrarea probatoriului, mecanicul auto a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Mecanicul auto are 56 de ani și este din comuna argeșeană Teiu. Biroul de presă al Poliției Județene, care furnizează informația, nu precizează numele școlii de șoferi. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90