930 x122 grota rece

calculator

Angajatii de la C. J. Arges care nu vor sa munceasca fara plata ar putea fi disponibilizati

Mioveni. 14 august 2009. PSD
Doua- trei zile pe luna de munca fara plata este de preferat in schimbul pierderii slujbei, considera Constantin Nicolescu, liderul P.S.D. Arges, in asteptarea materializarii discutiilor de la Busteni in urma carora ar trebui sa se cada de acord asupra modalitatii in care legea finantelor publice va fi modificata. In acest sens, angajatii de la C.J. Arges, vor primi un formular prin care isi vor da acordul cu privire la aceasta masura. Cine nu va fi de acord sa munceasca fara sa fie platit, ar urma sa fie disponibilizat. Din partea Consiliului Judetean Arges, la discutiile de la Busteni la care participa si Gheorghe Pogea, ministrul Finantelor, sunt prezente Viorica Raducanu (secretar C.J. Arges) si Eleonora Carstea (director economic), iar din partea primarie Pitesti, primarul Tudor Pendiuc.

Ne asteptam la un deficit de 35%
Primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, sustine ca deficitul care ar afecta bugetul local ar putea ajunge pana la sfarsitul anului la 35%. El a mai precizat ca nu vor avea loc disponibilari la Primaria Mioveni, intrucat personalul pe care il are la dispozitie este chiar subdimensionat. „Noi avem un deficit stabilit de 25%, dar este posibil ca el sa ajunga pana la sfarsitul anului la 35%, cel putin aceasta este estimarea. Noi avem cel putin acum, in principal, atentia concentrata pe masurile sociale. Acum nu avem un numar mare de angajati. In ultimul an nu am facut angajari. Nici macar pentru persoanele care au plecat sau au decedat. Deci avem un deficit de personal, nu voi da pe nimeni afara”, a precizat primarul de la Mioveni, Ion Georgescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3