930 x122 grota rece

cod galben

ANM, ACUM: VA FI RUPERE DE NORI ÎN ACESTE LOCALITĂȚI ARGEȘENE

UPDATE: A fost prelungit codul galben pentru zona de munte a județului Argeș. Între orele 15:30 și 16:30 vor fi averse care vor cumula local 25…30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, grindină de mici dimensiuni

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

ANM, acum: Va fi rupere de nori în aceste localități argeșene.

Un cod galben de tip nowcasting a fost emis în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Codul are valabilitate între orele 14 și 15:30.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Potrivit sursei citate, se vor semnala averse care vor cumula local 25…30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, grindină de mici dimensiuni.

Administrația Națională de Meteorologie precizează localitățile din județul Argeș vizate de acest cod galben: Câmpulung Muscel, Lerești, Schitu Golești, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Cetățeni, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Boteni, Mioarele și Albeștii de Muscel. Lor li se adaugă zona de munte a județului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3