New Profesional Consult 930 x 122

încălzire

ANM: SE SCHIMBĂ RADICAL VREMEA ÎN ARGEȘ

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (7-20 octombrie 2019) au fost comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, potrivit estimărilor în primele două zile de prognoză (astăzi și mâine) vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu o medie a temperaturilor maxime de 11 grade.

În următoarele două zile, însă, vremea se va încălzi semnificativ, astfel încât pe 10 octombrie această medie va urca în jurul valorii de 24 de grade, mai ridicată decât media climatologică specifică acestei date.

Citiți și: Argeș. Primarul a făcut anunțul despre ajutoarele pentru încălzire

Cu mici variații de la o zi la alta, temperaturile maxime se vor menține ulterior, în medie, în jurul a 21 de grade până pe 15 octombrie.

În ultimele zile de prognoză, vremea se va răcori ușor, cu aproximativ 2 grade.

Temperaturile minime se vor menține scăzute în intervalul 7-9 octombrie, când media lor va fi de 3…6 grade. Apoi, până la sfârșitul celor două săptămâni, media temperaturilor minime va fi în creștere, urmând să fie cuprinsă între 7 și 11 grade.

Se vor semnala ploi slabe, cu probabilitate mai ridicată de apariție în prima zi, în intervalul de timp 10-12 octombrie, precum și în unele zile ale celei de-a doua săptămâni, conform estimărilor de vreme date astăzi publicității de ANM.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA