EcoMoto 930×122

meteorologie

ANM: VREMEA ÎN ARGEȘ SE SCHIMBĂ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Vremea în Argeș se schimbă în următoarele două săptămâni. 16-29 septembrie 2019 este perioada în privința căreia Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat astăzi estimările de vreme.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș specialiștii estimează vreme mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în primele două zile ale intervalului de prognoză (astăzi și mâine). În cele două zile, valorile termice diurne vor urca, în medie, la 29…30 de grade Celsius.

Între 18 și 21 septembrie, însă, vremea se va răci semnificativ, media temperaturilor maxime coborând către 19 grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Din 22 septembrie temperatura aerului va crește din nou și, până la sfârșitul intervalului, media regională a maximelor va fi cuprinsă între 22 și 27 de grade.

Valorile minime nocturne vor marca o scădere, de la 13…14 grade în primele două nopți până la o medie de doar 6 grade pe 22 septembrie. Apoi tendința va fi de creștere ușoară, spre 12 grade, în medie regională.

Probabilitatea pentru apariția ploilor va fi mai ridicată în intervalul de timp 18-20 septembrie, potrivit estimărilor de vreme date astăzi publicității de ANM.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3