SMART KIDS 930X122

județul argeș

ANM: VREMEA ÎN ARGEȘ SE SCHIMBĂ RADICAL

În județul Argeș și în general în regiunea Muntenia în ultima zi a lunii septembrie și în primele 3 zile ale lunii octombrie vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, cu o medie a maximelor de temperatură în jurul valorii de 28 de grade.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Informația este furnizată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), care a comunicat astăzi estimările de vreme pentru 30 septembrie-13 octombrie 2019.

Potrivit sursei citate, ulterior zilelor calde vor urma două-trei zile de răcire accentuată, răcire cu aproximativ 11…12 grade.

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

Apoi se va încălzi din nou, dar ușor și treptat, astfel încât în intervalul de timp 7-13 octombrie temperaturile maxime vor avea o medie între 18 și 20 de grade.

Evoluția temperaturilor minime va fi destul de asemănătoare. Cele mai mari temperaturi minime vor fi atinse între 30 septembrie și 4 octombrie și se vor situa între 12 și 14 grade, iar cele mai mici în jurul datei de 7 octombrie, când media minimelor termice în întreaga regiune Muntenia, nu doar în Argeș, va fi de 6 grade.

Din 3 octombrie vor fi posibile ploi aproape în fiecare zi, mai intense în jurul datei de 4 octombrie, conform estimărilor de vreme date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA