930 x122 grota rece

autobuz

APAR DOUĂ NOI STAȚII DE AUTOBUZ

Apar două noi stații de autobuz. Două noi stații pentru autobuzele Publitrans vor fi deschise în Pitești publicului călător.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Noile stații vor fi pentru linia 2, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, ambele amenajate în Pitești până în podul de la granița dintre municipiu și comuna Bascov. Una va fi pe sensul de mers către Bascov, iar cealaltă, pe partea opusă, către zona de nord a Piteștiului.

Cele două stații vor fi amenajate în Pitești ca și capete de linie pentru că, pe 1 septembrie 2017, va intra în vigoare o directivă europeană care interzice ca o societate de transport public de călători de interes local (cum este Publitrans) să mai facă transport pe raza altei localități decât cea pe care o deservește prin regulament și contract (în cazul de față, Piteștiul). Precizarea o face Sorin Apostoliceanu, viceprimar al municipiului Pitești.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Pentru că nu există alternativă, autobuzele 2 vor întoarce în sensul giratoriu din Bascov, dar nu vor mai avea stații în această comună.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3