930 x122 grota rece

cotroceni

APEL LA MITINGURI ȘI PENTRU AZI: „IEȘIRILE ÎN STRADĂ VOR CONTINUA!”

Bucureştenii sunt chemaţi din nou, diseară, în Piaţa Universităţii, după mitingul de protest care a avut loc ieri, la care au participat aproximativ 25.000 de oameni şi în urma căruia premierul Victor Ponta şi primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, şi-au dat astăzi demisiile.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Anunţul privind întâlnirea de diseară, programată pentru ora 18, la fântâna din zona Universităţii, a fost făcută tot pe pagina de Facebook ”Demisia Piedone, subordonaţilor lui şi tuturor celor răspunzători”, acolo unde a fost organizat şi protestul de ieri.

Iniţiatorii spun că acum bucureştenii trebuie să meargă la Palatul Cotroceni ”să ceară un Guvern bazat pe oameni specializați, nu politici”.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

„Vă anunţ că ieşirile în stradă vor avea loc în continuare! Primul pas a fost realizat. Acum, ca să putem obţine ceea ce ne dorim cu adevărat, trebuie să mergem la Palatul Cotroceni să cerem un Guvern bazat pe oameni specializați, Nu Politici! Pentru că altfel în locul lor vor veni alţii mai răi sau proaspeţii demisionaţi. Vrem cu toţii la conducerea acestei ţări oameni cu pregătire, cu idei, oameni inovatori, nu nişte foşti securişti şi comunişti care trag cu dinții de scaune şi de bani! Lupta spre normalitate continuă!”, a scris Cătălin Adrian, care pare să fie unul dintre iniţiatorii protestului. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul ne aparțin, foto: stiripesurse.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90