New Profesional Consult 930 x 122

accident

ARGEȘ: ACCIDENTE GRAVE! ȘOFERI ȘI PIETONI RĂNIȚI

Argeș: Accidente grave! Șoferi și pietoni răniți. Câteva accidente grave au avut loc la sfârșitul acestei săptămâni pe șoselele din județul Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

-Pe DN 73D, pe raza comunei Davidești, un șofer de 54 de ani din Vulturești, în timp ce conducea un autoturism Renault Scenic din direcţia Davidești către Mioveni, a intrat în depășirea regulamentară a unui autovehicul, moment în care a acroșat cu oglinda din partea stângă o femeie de 73 de ani din Vulturești, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului, femeia a căzut și s-a lovit de asfalt, suferind răni grave. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

-Un alt șofer din comuna Vulturești, în timp ce conducea o autoutilitară Iveco Daily pe DN 73D, pe raza comunei Boteni, din direcția Mioveni spre Câmpulung, a accidentat grav o femeie de 69 de ani, din Boteni, care traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal.

Femeia a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Șoferul nu era băut.

-Pe DN 7, pe raza orașului Topoloveni, un șofer de 26 de ani din comuna Leordeni, în timp ce conducea un autoturism BMW dinspre Pitești către Leordeni, pe fondul vitezei excesive, nu a păstrat o distanță regulamentară față de o autoutilitară Ford Transit. Autoutilitara circula înaintea sa, în aceeași direcție de mers. La un viraj la dreapta făcut de șoferul autoutilitarei, un piteștean de 40 de ani, cele două mașini au intrat în coliziune.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în două autoturisme (Audi A4 și Vauxall), care erau parcate pe partea dreapta a sensului de mers dinspre Topoloveni către Leordeni, producându-le avarii.

Șoferul vinovat a fost rănit grav, iar celălalt conducător auto a suferit răni ușoare. Ambii au fost transportați cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

-Pe DC 156, pe raza comunei Albota, o bucureșteancă de 57 de ani care conducea un autoturism Hyundai dinspre comuna Moșoaia către Albota a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod din beton.

Șoferița s scăpat cu răni ușoare. Era băută. Alcoolemia: 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90