930X122 MAIA

Arges

ARGEȘ: ANUNȚUL FĂCUT AZI DE METEOROLOGI

Argeș: Anunțul făcut azi de meteorologi. Astăzi au fost date publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (9 – 22 octombrie 2017).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit estimărilor comunicate de Administrația Națională de Meteorologie, în regiunea Muntenia și în județul Argeș până vineri, 13 octombrie, temperaturile maxime diurne vor fi în creștere: de la o medie de 18 grade, la una de 22 de grade.

Apoi, în weekend-ul următor, conform sursei citate, vremea se va răci din nou. Media maximelor din timpul zilei vor scădea până către 18 grade.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

În a doua săptămână vor exista ușoare variații ale temperaturilor maxime, iar media acestora va fi de 17…19 grade.

Temperaturile minime din timpul nopților vor fi în creștere: de la o medie de 5…6 grade la începutul intervalului, la o medie de 8 grade pe 13 octombrie. După această dată, variațiile minimelor termice vor fi nesemnificative, iar media regională a acestora se va situa în jurul a 7 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în jurul datei de 13 octombrie, se arată în estimările de vreme date azi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3