930×122 CAPRA 5

meteorologie

ARGEȘ: ANUNȚUL FĂCUT DE METEOROLOGI. CE URMEAZĂ

Argeș: anunțul făcut de meteorologi. Ce urmează.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

După perioada cu ploi abundente, vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș se încălzește în următoarele zile, potrivit estimărilor comunicate de Administrația Națională de Meteorologie și valabile până pe 16 iulie 2017.

Media valorilor termice diurne va fi, în general, în creștere, de la 23 de grade Celsius ieri până la 31 de grade pe data de 11 iulie.

Citiți și: În următoarele săptămâni se va întâmpla ceva surprinzător!

În zilele care vor urma media maximelor din timpul zilei se va menține relativ constată, la 30…31 de grade.

Minimele termice vor fi în scădere până în dimineața zilei de mâine, 5 iulie, atunci când se vor atinge 13 grade. Apoi vor crește și vor avea valori medii între 14 grade pe 6 iulie și 17 grade pe 12 iulie.

În ceea ce privește ploile, acestea ar putea reveni după data de 9 iulie, atunci când ar urma să se semnaleze averse pe arii extinse, conform estimărilor de vreme pentru următoarele două săptămâni. În restul intervalului, averse, în general slabe cantitativ, vor fi numai pe spații restrânse, precizează sursa citată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3