Donaris 930 x 122

meteorologie

ARGEŞ: CÂND REVIN PLOILE

Argeş: Când revin ploile. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni au fost date publicităţii de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Cum va fi vremea în regiunea Muntenia şi în judeţul Argeş până pe 9 aprilie 2017?

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit sursei citate, procesul de încălzire a vremii va determina o medie regională a temperaturilor maxime de 20 de grade Celsius pe 29 și 30 martie.

După o zi mai rece, din nou vremea se va încălzi, astfel încât pe 3 aprilie vor fi, în medie, temperaturi maxime de 18 grade. Ulterior, această medie se va încadra în limite apropiate de normele perioadei, respectiv între 16 și 18 grade.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Temperaturile minime vor crește și ele, de la o medie de 1…2 grade în primele două nopți până la 5…6 grade în jurul datei de 31 martie. După o noapte rece, această medie va urca treptat spre 4…6 grade Celsius.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată pe 30 martie și în intervalul 4 – 7 aprilie, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90