Donaris 930 x 122

autostrada

ARGEȘ: COMPANIA DE DRUMURI, AMENDATĂ

Argeș: Compania de Drumuri, amendată.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi amendată de Poliția Argeș pentru că nu a asigurat condiții normale de trafic azi dimineață pe autostrada A1 București – Pitești, autostradă pe care Compania o administrează. Din cauza poleiului, s-au produs mai multe tamponări în lanț pe tronsonul cuprins între kilometrii 106 și 120.

Sancțiunea este modică: 3.045 de lei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Amintim că azi dimineață traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost deviat de la kilometrul 106 (în județul Argeș, pe sensul de mers către Piteşti) pe DN 65, prin Piteşti.

Măsura a fost luată de Poliție din cauza poleiului și ca urmare a unor tamponări în lanț produse din pricina acestuia și a vitezei neadaptate pe tronsonul cuprins între kilometrii 106 și 120 și în care au fost implicate mai multe autoturisme (circa 20). O persoană a fost rănită, dar nu grav, fiind transportată la spital cu o ambulanță. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3