EcoMoto 930×122

autoturism bmw

ARGEȘ: CONDUCĂTOR DE BMW, DOSAR PENAL

Argeș: Conducător de BMW, dosar penal. Polițiștii rutieri piteșteni au întocmit ieri dosar penal pe numele unui argeșean.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În vârstă de 21 de ani, din comuna Merișani, bărbatul a fost prins de polițiști circulând cu un autoturism BMW deși nu are permis de conducere. A fost oprit în trafic pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza localității sale de domiciliu.

Riscă acum o condamnare la închisoare între 1 și 5 ani.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Tot ieri, polițiștii rutieri piteșteni i-au suspendat unui șofer, de 26 de ani, din comuna Recea, dreptul de a conduce vechicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. De asemenea, l-au amendat cu 1.305 lei.

Motivul: viteză excesivă. Aflat la volanul unui autoturism Opel, șoferul a fost înregistrat de radar circulând cu 145 de kilometri pe DN 65A Pitești – Roșiorii de Vede. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90