New Profesional Consult 930 x 122

accident

ARGEȘ: IMPACT PE ȘOSEA. MAȘINI AVARIATE

UPDATE: Vinovat pentru producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului Volkswagen Golf, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

În vârstă de 64 de ani, din municipiul Pitești, acesta nu i-ar fi acordat prioritate de trecere șoferului BMW-ului în momentul în care a ieșit cu mașina de pe o stradă laterală (strada Cimitirului) pe drumul național. 

Conducătorul autoturismului BMW, de 21 de ani, din orașul Topoloveni, a fost dus la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru investigații medicale, dar nu este grav rănit. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Argeș: Impact pe șosea. Mașini avariate. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 65B (care leagă DN 65 Pitești-Slatina de autostrada A1 Pitești-București), după hipermarketul Auchan Bradu către comuna Albota.

În accident au fost implicate două autoturisme.

Potrivit primelor informații, nu sunt victime. Ambele mașini (un Volkswagen Golf și un BMW) au fost avariate în urma impactului. Cauza încă nu este cunoscută.

Din pricina accidentului, circulația rutieră în zonă s-a aglomerat. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești) 

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90