EcoMoto 930×122

Arges

ARGEȘ: MĂCEL ÎN PĂDURE

Argeș: măcel în pădure.

Citiți și: A nins în Argeș!

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au finalizat cercetările într-un dosar penal de fals intelectual, uz de fals, uz de armă fără drept în formă continuată, braconaj cinegetic în formă continuată, braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, B.G., de 48 de ani, Z.V.I., de 36 de ani, O.S.M., de 36 de ani (toți trei din municipiul Curtea de Argeș), B.V., de 49 de ani (din comuna Albeștii de Argeș), și B.Ș.I.M., de 52 de ani, și G.A., de 39 de ani (ambii din comuna Corbeni), ar fi braconat mai multe exemplare de porc mistreț de pe un fond cinegetic aflat în administrarea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

De asemenea, persoanele anchetate ar fi completat necorespunzător autorizațiile de vânătoare.

În urma perchezițiilor făcute de polițiști în luna ianuarie 2016 la domiciliile bărbaților, au fost ridicate mai multe trofee de animale, muniție și carne de vânat, informează Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi de sesizare a instanţei de judecată competente. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3