NOR CURIER 930X122

Arges

ARGEȘ: PERICOL ÎN TRAFIC

Argeș: Pericol în trafic. În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri din județul Argeș au dat 235 de amenzi, în valoare de peste 66.500 de lei. De asemenea, au reținut 14 permise de conducere și au retras tot atâtea certificate de înmatriculare.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Din păcate, nu puțini au fost șoferii prinși băuți la volan, adevărate pericole în trafic. De exemplu, un individ în vârstă de 53 de ani din comuna Schitu Golești avea o alcoolemie de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oprit de polițiști în trafic pe o stradă din municipiul Câmpulung Muscel, șoferul, care conducea un autoturism, a refuzat inițial să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii rutieri i-au făcut dosar penal.

Tot cu dosar penal s-a ales și un șofer de 38 de ani din comuna Poiana Lacului. Conducea un autoturism pe raza comunei sale de domiciliu, pe DN 67B, deși era băut. Avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Chiar astăzi, alți doi șoferi au fost prinși conducând sub influența băuturilor alcoolice. Primul, în Pitești, pe strada Cozia. În vârstă de 28 de ani, din Pitești, șoferul se afla la volanul unui autoturism în ciuda faptului că avea 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și pe numele lui a fost întocmit dosar penal. Ca și pe numele unui bucureștean de 35 de ani, prins băut în timp ce conducea un autoturism pe strada Progresului din municipiul Curtea de Argeș. Alcoolemia: 0,41 l/alcool pur în aerul expirat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90